Wednesday, January 2, 2013

TESTIMONI - TESTIMONI QASEH COLLAGEN

 
"ini dari pengalaman mawa sendiri.. x habis 1 box ..kwn2 office dh nmpak perubahan kulit muka yg semakin cerah & glowing.. apa lagi teruslah mawa promo pd kwn ofc & share dgn rakan dallyna& di grp.. then kwn2 ofc juga komen mawa dh nmpk slim..alhamdullilah.. :)"

*************************************************************
"bila melihat qaseh collagen saya terus tertarik untuk mencuba walaupun merasa was-was tetapi saya x sangka qaseh collagen amat berkesan dalam kehidupan saya dan suami. Saya menggunakan qaseh collagen tanpa pengetahuan suami dan yang paling saya gembira suami memuji perubahan kulit saya dan juga hubungan kami. Alhamdulillah, saya akan menjadi pembeli tetap untuk produk qaseh collagen. Harap qaseh collagen berterusan memberi kesan pada saya" siti
**************************************************************
"wahhhhh...tak sangka laaa berat badan saya boleh turun. Sebelom ni susah betol berat badan saya nak turun, hampir 3 tahun jugak laa asyik naik jee, tetapi bila minum Qaseh Collagen berat badan saya turun 2kg. Alhamdulillah..turun sikit pun tak apa, janji berat saya turun kak :) Terima Kasih kak Qaseh, sayang akak :)" maria
**************************************************************
Harini dah untuk set yg ke-2, Su minum 2 kali sehari...pagi ni Su excited sgt2 sebab muka Su nampak macam lain sangat tau, glowing gitew..kulit badan dah makin cerah..yg Su perasan kedut bawah mata dah kurang, breast pula makin terletak cantik..tak sabar nak abiskn set ke-2 collagen..cayang qaseh collagen"
**************************************************************
"Qaseh Collagen ni buatkan kuku saya nampak sihat dan cantik. Kulit di tangan saya juga nampak lembab dan tidak kering. Sebelum ini bila guris ditangan akan ade line putih, tapi sekarang suda tiada lagi." Lina
**************************************************************
"sebelum ini saya sudah cuba produk lain tetapi badan saya semakin naik, apabila saya menggunakn Qaseh Collagen, berat saya turun 4kg dalam masa sebulan. Sebelum ini saya mengalami masalah untuk membuang. Dengan Qaseh Collagen, saya sangat gembira dan berpuas hati. Cubalah..Qaseh Collagen amat berkesan!" illy
**************************************************************
"saya dah masuk untuk kotak yg kedua dan kulit muka dah nampak perbezaan ketara, terutama kulit semakin cerah dan kurang berminyak dan yang paling bes rekahan pada tumit kaki dah ilang..suka sangat:)rambut yg gugur pun makin kurang:)breast rasa mcm tegang n nampak naik;)terima kasih QASEH COLLAGEN:)" shima
**************************************************************
"saya Linda, surirumahtangga, 31, setelah 2 minggu menggunakan Qaseh Collagen payudara saya semakin anjal dan hubungan saya dan suami sangat berkesan. Saya juga rasa mudah untuk bangun pagi dan badan terasa ringan untuk membuat kerja rumah. Perasaan saya juga rasa hepi je. Kesan selulit di perut juga semakin pudar"
**************************************************************
"saya mmg mempunyai masalah jerawat dan sukar utk membuang...alhamdulillah setelah menggunakan produk qaseh collagen..masalah tersebut dapat diatasi. Jerawat di muka semakin surut dan setiap hari saya akan ke toilet. Warna kulit muka juga nampak sekata" puteri sofea
**************************************************************
"salam qaseh k la prodak u nie i dh cube 7 ari i memang ad resdong. Hidung i memang ada lubang2 alhamdullilah sedikit dah tertutup dn thun lepas i ada kena 1 penyakit gatal2 punya la sedap kalu garu sampai jadi kudis i pgi jmpe doktor dn doktor kata kudis buta tapi kudis buta nie mamang tingal kn parut yg hitam2 x cantik la klau kita tngok tapi bila i minum QC memang betul la dah pudar sikit tq" juliana
**************************************************************
"hi QC perisa chochalate ni memang sedap la. Saya ada prob rambut gugur. Bila saya minum produk qaseh collagen memang berkesan kurang gugur. Kulit juga bertambah cerah dan gebu.Memang superb. Tq QC. selalu my hubby puji cantik2" tina






No comments:

Post a Comment

Post a Comment